Navodno kršenje zakona i prava zaposlenika u GRAS-u

Decembar 30, 2017 0

Centri civilnih inicijativa (CCI) su putem elektronske pošte 28.12.2017. godine zaprimili priču o navodnom kršenju zakona i prava zaposlenika u Gradskom u KJKP „Gradskom saobraćaju“ d.o.o. Sarajevo, te su predočeni određeni dokazi o relevantnosti i istinitosti priče. U nastavku objavljujemo cjelokupan tekst, bez redakture i cenzure.

Stavovi izneseni u navedenom sadržaju nisu nužno stavovi kampanje Sposobnim, a ne podobnim, niti CCI-a. Ukoliko neka treća strana bilo koji dio sadržaja smatra spornim, može se uz validno pojašnjenje obratiti administratoru portala za korekciju ili uklanjanje sadržaja. CCI ne snosi nikakvu odgovornost za iznesene tvrdnje.

Navodno kršenje zakona i prava zaposlenika u GRAS-u

 

 

 

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove CCI. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. CCI zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
Prijavi se na newsletter